U kan in de praktijk terecht voor covid testen voor reizigers. We testen ENKEL EIGEN PATIËNTEN MET HUN GEZINSLEDEN. Hiervoor hebben we specifieke testplaatsen voorzien met de titel ‘covid test voor reizigers’. U mag met meerdere gezinsleden op 1 afspraakmoment inboeken. Gelieve het aantal gezinsleden te vermelden bij reden voor consult.

Om u gratis te kunnen laten testen (hier of in een testcentrum) dient u op voorhand een CPTC code per gezinslid aan te vragen op mijngezondheid.be. Neem deze code mee op uw testafspraak.

Aangezien we voldoende tijd en ruimte beschikbaar willen houden voor de normale consultaties, zijn deze plaatsen beperkt. Indien er geen plaatsen ‘covid test voor reizigers’ meer beschikbaar zijn, vragen we u NIET in te boeken op een gewone afspraakplaats. U kan zich in dit geval wenden tot volgende testcentra:

  • Brussels Airport Zaventem: https://www.brusselsairport.be/nl/passengers/the-impact-of-the-coronavirus/covid-19-test-centre-at-brussels-airport
  • Teststraat voor reizigers (Brabanthal en Naamsestraat Leuven): info op https://leuven.be/test of afspraak maken via https://testcovid.doclr.be/#!/flow
  • Dive-in testcentrum Tervuren: https://www.tervuren.be/coronavirus/drive-testcentrum-tervuren
  • Imelda ziekenhuis Bonheiden: https://www.imelda.be/corona#4
  • Somedi Heist-Op-Den-Berg: https://www.somedi.be/pre-travel-covid-19-wisser

Geef een reactie